Met glasvezel kunt u allerlei verschillende diensten in huis halen. Inmiddels zijn er al 90 verschillende dienstverleners aangesloten op het netwerk van Glasnet Buren. Een compleet overzicht van deze aanbieders en de verschillende diensten vind u via de marktplaats van NDIX. 

NDIX is een open en onafhankelijk breedbandplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren. Anders dan glasvezelaansluitingen van andere providers als KPN en Ziggo bent u bij ons vrij om te kiezen met wie u wilt werken en welke diensten u via glasvezel wilt laten verlopen.

Op de marktplaats is een groot en gevarieerd aanbod van ICT-diensten beschikbaar zoals internet, telefonie, back-up en storage, beveiligingsdiensten, SaaS-diensten, clouddiensten, pinnen, hosting, colocatie en netwerk- en werkplekbeheer. Maar ook sectorspecifieke diensten als Wachtkamer TV, elektronische leeromgevingen en digitale gemeenteloketten zijn beschikbaar. U kunt hier een overzicht vinden van het dienstaanbod: Marktplaats NDIX. U kunt zoeken op diverse combinaties van diensten en via de website contact opnemen met de aanbieders voor meer informatie.

Glasnet Buren

Glasnet Buren is een initiatief van Ondernemers Platform Buren (de samenwerking tussen actieve ondernemersverenigingen in de gemeente Buren) en heeft een eigen glasvezelnetwerk op de verschillende bedrijventerreinen van Buren. Een eigen zakelijk netwerk, van, voor en door Burense ondernemers, zonder winstoogmerk.

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die glasvezel u kan bieden? Of wilt u aangesloten worden op ons netwerk? Bel met 0344 – 600 770.

Powered by WPeMatico