De gemeenteraad van Buren heeft op 18 december 2018 besloten om niet deel te nemen aan de regionale samenwerking om glasvezel aan te leggen in het buitengebied. Er is gekozen om dit door een marktpartij in de toekomst te laten ontwikkelen.

Als ondernemer kunt u mogelijk al direct aangesloten worden door Glasnet Buren. Ligt uw bedrijf op de bedrijfsterreinen ’t Hulster (Buren), Beusichem, De Hofstede (Lienden) of Doejenburg 1 en 2 (Maurik)? Dan bent u één van de ondernemers die gebruik kunnen maken van glasvezel!

Is uw bedrijf gevestigd langs de glasvezelkabel die tussen de bedrijfsterreinen in ligt (zie onderstaande kaart)? Dan kunt u mogelijk ook aangesloten worden. Neem daarvoor contact op met Glasnet Buren voor de mogelijkheden.

Wie is Glasnet Buren?

Glasnet Buren is een initiatief van Ondernemers Platform Buren en heeft een eigen glasvezelnetwerk op de verschillende bedrijventerreinen van Buren.

Ondernemers Platform Buren is een samenwerking tussen actieve ondernemersverenigingen uit de gemeente Buren:

  • Ondernemersvereniging De Hofstede
  • Ondernemersvereniging Doejenburg
  • Ondernemersvereniging Buren
  • Ondernemersvereniging Lienden Ommeren Ingen (LOI)

Contact of aanvragen glasvezelaansluiting?

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die glasvezel u kan bieden? Of wilt u aangesloten worden op ons netwerk? Bel dan direct met 0344-600770. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Powered by WPeMatico