Stelt u zich eens voor, uw internetverbinding werkt niet meer en u hebt geen idee hoe lang dat gaat duren. Geen e-mail meer, geen telefoon meer als u werkt met VOIP! Wat te denken van bijvoorbeeld pinbetalingen die niet meer werken? Of als de complete beveiliging uitvalt? Veel van uw werkzaamheden zijn immers afhankelijk van een goede internetverbinding.

Bij zakelijk glasvezel via Glasnet Buren hebben we als één van de belangrijkste speerpunten dat we een beschikbaarheid garanderen van 99,9%. En dat moet ook wel, want bij veel bedrijven is de afhankelijk van internet groot. Daarom bieden wij die garantie. En dat geeft precies het vertrouwen dat u als ondernemer zoekt.

24/7 service bij storing

Bij de grote providers als KPN en Ziggo wordt meestal het begrip ‘Best Effort’ gebruikt als het om glasvezel gaat. Dit houdt in dat klanten geen garantie hebben ten aanzien van de geleverde capaciteit, de uptime van de verbinding en een eventuele hersteltijd bij storingen, wat soms dagen kan duren. Daar moet je als ondernemer toch niet aan denken?

De zekerheid van Glasnet Buren

Als u er zeker van wilt zijn dat uw verbinding altijd online is en dat u bij storing direct geholpen wordt dan moet u kiezen voor Glasnet Buren. Want als ondernemer bent u bij Glasnet Buren verzekerd van 24/7 support. De storingsdienst van NDIX, onze netwerkparter, is gegarandeerd 24/7 bereikbaar en onderneemt direct actie bij problemen.

Glasnet Buren is een initiatief van Ondernemers Platform Buren (de samenwerking tussen actieve ondernemersverenigingen in de gemeente Buren) en heeft een eigen glasvezelnetwerk op de verschillende bedrijventerreinen van Buren. Een eigen zakelijk netwerk, van, voor en door Burense ondernemers, zonder winstoogmerk.

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die zakelijk glasvezel u kan bieden? Of wilt u aangesloten worden op ons netwerk? Bel Glasnet Buren op 0344-600770.

Powered by WPeMatico