Steeds meer organisaties maken de overstap naar een glasvezelverbinding. Maar waarom doen ze dat? Glasvezel levert zoveel voordelen op dat de overstap vaak een hele goede keuze is.

Het bekendste voordel is dat u een supersnelle internetverbinding krijgt. Ook in drukke tijden, wanneer iedereen op internet zit, merkt u niets van vertraging en kunt u snel bestanden up- en downloaden. Glasvezel biedt een constante snelheid ook wanneer meerdere mensen en apparaten tegelijkertijd de verbinding verbruiken. U profiteert met uw eigen glasvezelaansluiting maximaal van snel en stabiel internet. Daarbij gaat het uploaden van bestanden net zo snel als downloaden.

Vrije providerkeuze 
Het netwerk van Glasnet Buren is een open netwerk. U krijgt echt de maximale keuzevrijheid, dit geldt ook voor alle beschikbare providers. U kunt zelf kiezen hoe u uw abonnement samenstelt: internet, televisie en/of telefonie. U zoekt uit wat u wenst en dan kiest u de provider die dit aanbiedt en waar u het beste gevoel bij hebt.

Waarom denkt u dat er zoveel organisaties zijn die voor glasvezel kiezen? Op deze website staan al tal van voorbeelden van organisaties die tevreden zijn over de overstap.

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die glasvezel u kan bieden?
Of wilt u aangesloten worden op ons netwerk? Bel met 0344-600770.

Powered by WPeMatico