Uit een recent gepubliceerd rapport van IT-brancheverenigingen DHPA, Dutch Data Center Association, ISPConnect, Fiber Carrier Association en connectiviteitspecialisten Eurofiber en Juniper Networks, blijkt dat Nederland dreigt weg te zakken op het gebied van (internet)connectiviteit in vergelijking met andere landen. Dat staat te lezen in het rapport ‘Belang van connectiviteit voor digitale transformatie’ dat vandaag is gepubliceerd.

Volgens de brancheverenigingen en hun partners worden nog nauwelijks nieuwe glasvezelnetwerken aangelegd. Dat is in zowel verstedelijkte als minder dicht bevolkte gebieden een probleem. Met de komst van nieuwe digitale toepassingen en in de nabije toekomst vijfde generatie mobiele telefonie (5G), neemt de vraag naar hoogwaardige connectiviteit explosief toe.

Precies daarom is het goed om vandaag nog over te stappen op Glasnet Buren. Naast het verhogen van de snelheden van onze abonnementen, breiden wij ons netwerk nog iedere dag uit. Steeds meer ondernemers vinden ons en dat is maar goed ook.

Dus wilt u klaar zijn voor de toekomst, bel dan vandaag nog met Glasnet Buren op 0344-600770.

Powered by WPeMatico