We horen vaak van ondernemers die we benaderen dezelfde vraag. Waarom moet ik kiezen voor een zakelijke glasvezelverbinding van Glasnet Buren? Hieronder staan een aantal redenen waarom jij ook deze keuze zou moeten maken.

1. Altijd zorgeloos online

Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op de werkzaamheden die jouw bedrijf uitvoert. Dit gaat het beste wanneer alle randzaken zo geregeld zijn dat je hier zelf geen omkijken naar heeft.

Voor bijna elk bedrijf is zorgeloos online kunnen werken een van de belangrijkste voorwaarden voor een goed verloop van de werkzaamheden. Snelheid, stabiliteit en weinig downtime zijn hierbij van groot belang. Om deze redenen kiezen veel ondernemers voor zakelijk glasvezel.

2. Hoge internetsnelheid

Wanneer je als ondernemer voor een internetabonnement afsluit dan mag je ervan uitgaan dat je de snelheid ontvangt die je afneemt. Helaas zijn er bij een DSL-verbinding zoals ADSL, SDSL of VDSL diverse factoren die invloed hebben op de snelheid. De belangrijkste factor is de afstand van jouw bedrijf tot de wijkcentrale. Des te verder jouw bedrijf hiervan verwijderd is, des te langzamer wordt de verbinding. Bij een zakelijk glasvezelverbinding heeft de plek van jouw bedrijf geen invloed op de snelheid van het internet.Je ontvangt bij Glasnet Buren gegarandeerd de afgesproken internetsnelheid.

3.Stabiele verbinding

Een zakelijk glasvezelverbinding is weinig storingsgevoelig. Het is een nieuw aangelegd netwerk waarbij u in zeker 99,9% van de gevallen kunt verwachten dat het naar behoren functioneert. Het kopernetwerk dat is aangelegd voor de DSL-verbinding is ouder en storingsgevoeliger. Bovendien zijn ook weeromstandigheden van invloed op dit netwerk. Bij flinke sneeuw- of regenval kunnen er sluitingen in het netwerk ontstaan waardoor jouw bedrijf geen internetverbinding meer heeft. Downtime kost bedrijven over het algemeen veel geld, daarom is het verstandig om een verbinding van Glasnet Buren te hebben.

4. Snelle responsetijd

We hebben het hiervoor ook al besproken: online blijven is voor bedrijven van levensbelang. Bij het afsluiten van jouw zakelijk internet is het belangrijk te letten op de mate van service die een provider biedt bij storingen.

Hoe snel reageert jouw provider op een storing? Dit staat in een contract opgenomen als de Service Level Agreement (SLA). Des te hoger de SLA, des te sneller en beter wordt je geholpen bij eventuele problemen. Op de verbindingen van Glasnet Buren wordt over het algemeen standaard een hogere SLA geboden dan op de diverse DSL-verbindingen. Bij het uitvallen van het internet wordt dit snel verholpen en is er sprake van een veel kortere downtime.

Er zijn ook bedrijven die in plaats van zakelijk glasvezel kiezen voor particulier glasvezel. Helaas is er bij particuliere glasvezelverbindingen sprake van geen tot weinig SLA. Dit houdt in dat een provider niet contractueel gebonden is jouw problemen binnen een korte tijd op te lossen en dat dit pas gebeurt wanneer het een provider uitkomt. In de praktijk betekent dit dat je dagen zonder internetverbinding kunt zitten.

Ga voor betrouwbaar internet

Ga voor stabiel, snel en kwalitatief goed internet en stap vandaag nog over op Glasnet Buren en bel ons op 0344-600770.

Powered by WPeMatico