Glasnet Buren heeft al jaren geleden een glasvezelnetwerk aangelegd op de verschillende industrieterreinen van de gemeente Buren. Naar die industrieterreinen toe is een glasvezel gelegd voor de aansluiting op het landelijke netwerk. Als ondernemer kunt u mogelijk al direct aangesloten worden door Glasnet Buren.

Een aansluiting is snel geregeld als uw bedrijf zich op de volgende locaties bevind: de bedrijfsterreinen ’t Hulster (Buren), Beusichem, De Hofstede (Lienden) of Doejenburg 1 en 2 (Maurik)? Dan bent u zeker één van de ondernemers die gebruik kunnen maken van glasvezel!

Is uw bedrijf gevestigd langs de glasvezelkabel die tussen de bedrijfsterreinen in ligt? Dan kunt u mogelijk ook aangesloten worden. Neem daarvoor contact op met Glasnet Buren voor de mogelijkheden. Waar de glasvezelkabel precies langs loopt kunt u op onderstaande kaart zien, bedrijven die er wat verder vanaf zitten kunnen tegen meerkosten aangesloten ook aangesloten worden.

Wie is Glasnet Buren?

Glasnet Buren is een initiatief van Ondernemers Platform Buren en heeft een eigen glasvezelnetwerk op de verschillende bedrijventerreinen van Buren.

Ondernemers Platform Buren is een samenwerking tussen actieve ondernemersverenigingen uit de gemeente Buren:

  • Ondernemersvereniging De Hofstede
  • Ondernemersvereniging Doejenburg
  • Ondernemersvereniging Buren
  • Ondernemersvereniging Lienden Ommeren Ingen (LOI)

Contact of aanvragen glasvezelaansluiting?

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die glasvezel u kan bieden? Of wilt u aangesloten worden op ons netwerk? Bel dan direct met 0344-600770. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Powered by WPeMatico