Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de ondernemers thuis beter internet heeft dan op kantoor. En dat is toch gek, want juist op kantoor is snel internet belangrijk.

Een goed werkende internetverbinding, we kunnen bijna niet meer zonder. Van boodschappen doen tot je belastingaangifte, we doen steeds meer via de digitale snelweg. Als ondernemer is werkend internet helemaal onmisbaar. Want of je nu een webwinkel hebt of alleen je mail gebruikt om je facturen te versturen, zonder een stabiele en snelle internetverbinding werk je een stuk minder effectief.

Toch heeft 42 procent van de Nederlandse ondernemers thuis een betere verbinding dan op het werk, blijkt uit een nieuw onderzoek. Vreemd, want je zou denken dat je juist zakelijk alles op en top geregeld wilt hebben. Zeker wanneer uit datzelfde onderzoek blijkt dat bijna 30 procent minder productief is, als er problemen zijn met het internet.

Een slechte internetverbinding is voor 28 procent van de ondernemers de grootste bron van productiviteitsverlies, gevolgd door oude/trage laptops en priv├ęgebruik van social media, mobiele telefoon en internet. Slechts 13 procent van de ondernemers zegt niet afhankelijk te zijn van een goede internetverbinding.

Tijd is geld, en dat telt misschien wel dubbel als het geld van je eigen bedrijf is. En hoewel het even weg vallen van de verbinding, niet meteen in de papieren zal lopen, blijkt toch dat een dag zonder internet gevolgen kan hebben voor je jaarcijfers.

Ruim een derde van de ondernemers verwacht dat een dag offline zomaar vijfhonderd euro kan kosten. En dat is toch zonde. Wees dus slim en ga voor snel en stabiel internet. Stap vandaag nog over op Glasnet Buren en bel ons op 0344-600770.

Powered by WPeMatico