De snelheid van een internetverbinding is het allerbelangrijkste, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope. Vooral op het werk ergert ruim driekwart van de Nederlanders zich zodra de verbinding niet meewerkt. Snel internet staat zelfs bovenaan als het gaat om een goede productiviteit.

Niets doen

Uit het onderzoek blijkt dat wanneer er sprake is van een verbinding die te wensen overlaat, bijna twee derde van de respondenten niets doet en gewoon wacht tot het probleem vanzelf is opgelost. 23 procent moppert op het betreffende apparaat. Anderen proberen de tijd te doden met het halen van eten of drinken (14%), een bezoek aan het toilet (10%), overleggen met een collega (8%) of het erbij pakken van een ander apparaat om het daarmee te proberen (11%).

Bijna 2 uur per week

Uit een ander onderzoek is gebleken dat slecht of niet deugdelijk internet een bedrijf gemiddeld 2 uur per week per werknemer kost. Dit komt dus al snel neer op 10 uur per maand, wat dus zo’n 120 uur op jaarbasis is. Met andere woorden, per jaar is iedere werknemer 3 volle werkweken niets aan het doen vanwege slecht internet.

Ga voor kwaliteit

Dit is precies de reden waarom het slim is om te investeren in kwalitatief goed en snel internet. Glasnet Buren is de betrouwbare partner voor ondernemers in en rondom Buren die op zoek zijn naar glasvezel. Wilt u daar meer over weten en over de mogelijkheden die zakelijk glasvezel u kan bieden? Bel Glasnet Buren op 0344-600770.