Nu Glasnet Buren de abonnementen heeft opgeschroefd naar een supersnelle internetverbinding, komt het verlangen naar snel werken en hogere productiviteit. Maar hoe doe je dat nu precies? We helpen je graag met een eerste begin, namelijk het gebruik van sneltoetsen.

De muis van een computer lijkt vaak onze beste vriend, waar we zoveel mogelijk mee willen doen. Toch blijkt keer op keer uit onderzoek dat werken met je toetsenbord vele malen sneller gaat. En wat veel mensen niet weten, is dat je alles wat je met je muis doet, ook met je toetsenbord kunt doen. Door middel van sneltoetsen werk je razendsnel en haal je een nog hogere productiviteit. Tijd dus om die sneltoetsen te gaan gebruiken.

Aangezien we het over internet hebben, geef ik de meest handige sneltoetsen die je kunt gebruiken in je browser. Het maakt hierbij niet uit welke browser je hebt en ook niet of je werkt op een PC of Mac.

Sneltoetsen

Nieuw tabblad openen: cmd/ctrl + T
Wisselen van tabblad: ctrl + →|
Sluit tabblad: cmd/ctrl + W
Open laatst gesloten tabblad: shift + cmd/ctrl + T
Navigeer scherm omlaag: spatiebalk
Navigeer scherm omhoog: shift + spatiebalk
Selecteer adresbalk: cmd/ctrl + L
Pagina toevoegen aan bladwijzer: cmd/ctrl + D
Zoeken op de pagina: cmd/ctrl + F
Vind het volgende resultaat: cmd/ctrl + G

Dit zijn zomaar wat handige combinaties die ervoor zorgen dat je een stuk sneller kunt werken. Niet in de laatste plaats, omdat je je handen niet van het toetsenbord hoeft af te halen. Voor wie meer combinaties wil weten, kijk dan op sneltoetsen.com.

Wil jij ook supersnel werken met razendsnelle internet? Bel dan vandaag nog Glasnet Buren op 0344-600770.

Powered by WPeMatico