In deze tijd van de Coronacrisis werken veel mensen vanuit thuis, zowel zelfstandig ondernemers als werknemers en werkgevers.

Het belang van een goede internet verbinding

Voor thuiswerken, is betrouwbaar en snel internet natuurlijk onmisbaar. Een thuiswerker moet continue mogelijkheden hebben om bij zijn- of haar bestanden in de cloud te kunnen, conference calls te kunnen maken en bestanden online te kunnen bewerken/ editen. Met een glasvezelverbinding van Glasnet Buren ben je verzekerd van een snelle en betrouwbare verbinding. Hieronder hebben we een korte opsomming van de verschillende voordelen van glasvezel.

  • Ten alle tijden een stabiele privé verbinding. Omdat een glasvezelverbinding altijd direct tot aan jouw voordeur ligt, heb je een eigen privé verbinding die je niet met andere mensen hoeft te delen. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare stabiele internetverbinding.
  • Met glasvezel zijn hoge snelheden mogelijk. Thuiswerken, downloaden en uploaden terwijl iemand anders Netflix zit te kijken zal nooit meer een probleem zijn.
  • De upload- en downloadsnelheid zijn even hoog.
  • Continue hoge kwaliteit tv kijken. Tv kijken via internet met glasvezel zonder haperingen in de hoogste kwaliteit op meerdere apparaten tegelijk.
  • Bij glasvezel van Glasnet Buren heb je veel vrijheid, u kunt allerlei verschillende diensten in huis halen. Inmiddels zijn er al 90 verschillende dienstverleners aangesloten op het netwerk van Glasnet Buren.

Meer informatie?

Wil je ook klant worden van Glasnet Buren, of wil je meer weten over de abonnementen en mogelijkheden? Bel dan vandaag nog op 0344-600770.

Powered by WPeMatico