Steeds meer ondernemers stappen over op supersnel internet van Glasnet Buren. Vijf vragen aan Jaap van der Woerd, van Loonbedrijf van der Woerd in Zoelen.

Loonbedrijf van der Woerd is al bijna 60 jaar specialist op het gebied van agrarisch loonwerk. Ze stellen net als hun klanten hoge eisen aan de kwaliteit van de werkzaamheden. Door hun vakkundigheid en jarenlange ervaring te combineren met de nieuwste landbouwtechnologieën kunnen zij u voorzien van agrarisch loonwerk op het hoogste niveau.

Jullie zijn sinds kort overgestapt op glasvezel via Glasnet Buren, hoe was het internet daarvoor?
Voordat we glasvezel hadden was onze internetverbinding traag. Met name op momenten dat er een aantal mensen tegelijk op internet bezig waren, zowel bij ons als mensen in onze omgeving. Onze verbinding bleef toen regelmatig hangen.

En hoe bevalt het?
We zijn er op vooruitgegaan, maar het zou wat ons betreft soms nog sneller kunnen. Sommige programma’s werken toch nog traag op drukke momenten, maar dit zal aan de server van de andere partij liggen. We kunnen in ieder geval wel doen wat we moeten doen.

Waarom hebben jullie gekozen voor glasvezelnetwerk?
Op dit moment is dit de enige (betaalbare) mogelijkheid in ons gebied. We waren er toch wel dringend aan toe en hebben toen de stap genomen.

Wat is voor jullie het grote voordeel van glasvezel?
We kunnen nu beter kaarten en grotere bestanden verzenden en ontvangen. We kunnen nu ook met meerdere werkstations gelijktijdig werken. We blijven zelden meer hangen, terwijl dat voorheen meer regel dan uitzondering was.

Hoe verliep de overstap op glasvezel?
De overstap verliep perfect, we hebben geen problemen gekend. Het verliep volgens afspraak en alles is zeer correct uitgevoerd. Vol lof daarover!

Wat zou u willen zeggen tegen ondernemers die nog aarzelen?
Ondernemers zou ik het sowieso aanraden om het liever gisteren dan vandaag te doen en dan wel op een (eigen) zakelijk netwerk zoals dat van Glasnet Buren.

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die glasvezel u kan bieden? Bel dan Glasnet Buren op 0344-600770.

Powered by WPeMatico