Steeds meer ondernemers stappen over op supersnel internet van Glasnet Buren. Vijf vragen aan Gerard van Eck, eigenaar van Van Eck & Van Sterkenburg Accountants Belastingadviseurs in Buren.

Van Eck & Van Sterkenburg Accountants Belastingadviseurs houden uw financiële plaatje nauwlettend in de gaten en voorzien u van deskundig advies. Omdat ondernemen vooruitzien is, bieden zij u oplossingen voordat zich problemen voordoen. Daardoor weet u precies waar u staat en welke volgende stap u kunt zetten. Zowel zakelijk als privé.

Jullie zijn overgestapt op glasvezel via Glasnet Buren, hoe was het internet daarvoor?
Wij zijn direct bij het de start van Glasnet Buren overgestapt naar glasvezel. De behoefte bij ons was zo groot dat we er geen moment over twijfelden en zijn gelijk overgegaan toen de mogelijkheid geboden werd.
En hoe bevalt het?
De glasvezelverbinding bevalt prima. We hebben in al die jaren maar heel weinig storingen gehad en kunnen erop vertrouwen dat het altijd werkt.

Waarom hebben jullie gekozen voor glasvezelnetwerk?


Wij werken hier op kantoor met een aantal mensen tegelijk in online pakketten. Met glasvezel merk je daar niets van, zonder glasvezelverbinding zou er veel tijd bij onze medewerkers verloren gaan door de wachttijden die dan ontstaan.

Wat is voor jullie het grote voordeel van glasvezel?
Dat is toch wel de snelheid. Wij werken vooral in online pakketten en dan wil je niet telkens te hoeven wachten als je ergens op klikt. Doordat iedereen nu probleemloos en snel kan werken winnen we veel tijd.

Hoe verliep de overstap op glasvezel?
Dat verliep buitengewoon goed. Alles hebben we van tevoren goed doorgesproken en we konden bijna naadloos over naar de nieuwe verbinding. Het was binnen no-time geregeld en merkte direct het verschil met onze oude, trage verbinding.

Wat zou u willen zeggen tegen ondernemers die nog aarzelen?
Gewoon doen. De snelheid van de verbinding is prima. Daarnaast hebben we geen tot bijzonder weinig storingen. De snelheid klopt exact met wat er afgesproken is. Ik zou direct weer overstappen, je wint er bijzonder veel tijd mee die je goed ergens anders voor kunt gebruiken.
Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die glasvezel u kan bieden? Bel dan Glasnet Buren op 0344-600770.

Powered by WPeMatico