Ondernemers Platform Buren

Stichting ondernemersplatform Buren is een samenwerking van 5 actieve ondernemersverenigingen in de gemeente Buren.

Doel van dit samenwerkingsverband is belangenbehartiging van de aangesloten leden en verbetering van het lokale ondernemersklimaat.

home_001

Projecten

Afspraken tussen MKB en banken

Na de banken crisis hebben de nederlandse handelsbanken hun kredietbeleid aangepast.
Veel MKB'ers worden belemmerd in groei en expansie van hun bedrijf doordat banken onrealistische eisen stellen ten aanzien van zekerheden en winstprognoses. Ook is het vaak onduidelijk op welke gronden een krediet wordt afgewezen.
MKB nederland heeft gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van de banken en dit heeft geleid tot een aantal duidelijke afspraken die de kredietverlening voor het MKB inzichtelijker moeten maken.

Bestuur

BR 0006

Karl Maier

B0159P 0159

Dick Derkse

B0159P 0174

Gerard van Eck

B0159P 0166

Arjan van Harm

B0159P 0170

Ruben Hurenkamp

BR 0004

Henk van Ommeren

B0159P 0161

Lennard Kempers

Verenigingen

Ondernemersvereniging De Hofstede

De Hofstede 45
4033 BV  LIENDEN
info@dehofstede-lienden.nl
www.dehofstede-lienden.nl

Ondernemersvereniging Lienden Ommeren Ingen (LOI)

De Hofstede 51
4033 BV Lienden
info@ov-loi.nl
www.ov-loi.nl

Ondernemersvereniging Buren

Herenstraat 18
4116 BK BUREN

Ondernemersvereniging Doejenburg

Doejenburg 19
4024 HE ECK EN WIEL

Nieuws

Waarom je moet kiezen voor een zakelijke glasvezelverbinding?

We horen vaak van ondernemers die we benaderen dezelfde vraag. Waarom moet ik kiezen voor een zakelijke glasvezelverbinding van Glasnet Buren? Hieronder staan een aantal redenen waarom jij ook deze keuze zou moeten maken. 1. Altijd zorgeloos online Als ondernemer wil je je volledig kunnen richten op de werkzaamheden die jouw bedrijf uitvoert. Dit gaat…

Cloud computing vraagt om veilige en betrouwbare internetverbindingen

In een blogpost op NDIX.net omschrijft Dylan van Dijk, risico- en innovatiemanager bij NDIX, over de gevaren van het werken in de cloud en hoe je deze kan vermijden. NDIX is een open en onafhankelijk breedbandplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren en verzorgt ook de techniek van Glasnet Buren. Dylan: “Een groot nadeel van de…

Open en onafhankelijk breedbandplatform NDIX

NDIX is een open en onafhankelijk breedbandplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren en verzorgt ook de techniek van Glasnet Buren. Wat NDIX doet De digitale marktplaats Op de digitale marktplaats sluit NDIX aan de ene kant ICT-dienstaanbieders en aan de andere kant bedrijven en instellingen aan die over ons open netwerk ICT-diensten van elkaar kunnen afnemen. Bedrijven…

Doelstellingen, Advies & Belangen

Doelstellingen

Het Ondernemers Platform Buren (OPB) is een samenwerking van 5 actieve ondernemersverenigingen in de gemeente Buren. Voor de gemeentelijke herindeling was in ieder dorp een winkeliers/ondernemersvereniging actief.

Advies

Na de laatste gemeenteraadsverkiezingen is zowel in het raadsprogramma als in het collegeprogramma opgenomen dat het OPB het eerste aanspreekpunt is voor ondernemers in de gemeente Buren.
Dit betekend dat de status van het OPB niet vrijblijvend is.

Belangen

De provincie Gelderland heeft in de Statennotitie Breedband van januari 2012 aangegeven dat zij het belangrijk vindt dat de Gelderse burgers, bedrijven, maatschappelijke instellingen en regio's beschikken over breedband.

Nieuwsbrief

Meldt u nu aan voor de nieuwsbrief
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Contact

Ondernemers Platform Buren
De Hofstede 51
4033 BV Lienden

0344-600 770
info@ondernemersplatformburen.nl