Als bedrijf wilt u graag zelf keuzes kunnen maken met wie u samenwerkt en welke ICT-diensten u nodig heeft. U wilt niet vast zitten aan één leverancier van ICT-diensten. Glasnet Buren werkt met NDIX, een open digitale marktplaats, waar de levering van ICT-diensten gescheiden is van de glasvezelinfrastructuur.

NDIX beheert een open digitale marktplaats, waar de levering van ICT-diensten gescheiden is van de glasvezelinfrastructuur. Dit betekent dat u een aansluiting via Glasnet Buren op NDIX neemt en vervolgens via die aansluiting gebruik kunt maken van alle aanbieders aanwezig op de digitale marktplaats. U kunt diensten afnemen van één of meerdere aanbieders tegelijkertijd. Ook kunt u wisselen van aanbieder, zonder dat u moet herinvesteren in een nieuwe aansluiting.

Bekijk de video om te zien hoe de digitale marktplaats volgens het NDIX-model werkt.

Groot aanbod

Op de marktplaats is een groot en gevarieerd aanbod van ICT-diensten beschikbaar zoals internet, telefonie, back-up en storage, beveiligingsdiensten, SaaS-diensten, clouddiensten, pinnen, hosting, colocatie en netwerk- en werkplekbeheer. Maar ook sectorspecifieke diensten als Wachtkamer TV, elektronische leeromgevingen en digitale gemeenteloketten zijn beschikbaar. U kunt hier een overzicht vinden van het dienstaanbod. U kunt zoeken op diverse combinaties van diensten en via de website contact opnemen met de aanbieders voor meer informatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die glasvezel u kan bieden?
Of wilt u aangesloten worden op ons netwerk? Bel met 0344-600770.

Powered by WPeMatico