Het verschil tussen zakelijk en consumenten glasvezelEen van de meest gestelde vragen aan Glasnet Buren is wat nu het verschil is tussen zakelijk en consumenten glasvezel. Hoe komt het bijvoorbeeld dat er een ander prijskaartje aanhangt? En wat betekent dat voor de kwaliteit?

Altijd online

Bij zakelijk glasvezel via Glasnet Buren hebben we als één van de belangrijkste speerpunten dat we een beschikbaarheid garanderen van 99,9%. En dat moet ook wel, want bij veel bedrijven is de afhankelijk van internet groot. Wat te denken van bijvoorbeeld pinbetalingen die niet meer werken? Of als de complete beveiliging uitvalt? Daarom bieden wij die garantie. En dat geeft precies het vertrouwen dat u als ondernemer zoekt.

Hoge kwaliteit

Behalve de beschikbaarheid is ook de kwaliteit een belangrijk punt. Het gaat er tenslotte om hoe snel het internet is. Uit onderzoek is gebleken dat traag en slecht werkend internet een productiviteitsdaling betekent van ruim 16%. Zakelijk glasvezel van Glasnet Buren bereikt een hoge kwaliteit doordat:

  • het zakelijke netwerk losstaat van het consumenten netwerk
  • zakelijk glasvezel speciaal wordt aangelegd tot aan de deur van de klant
  • de snelheid en kwaliteit van kabels vele malen hoger is dan bij consumenten
  • glasvezel niet gevoelig is voor corrosie, blikseminslagen of storingen door radiofrequenties

Best effort

Bij consumenten wordt meestal het begrip “Best Effort” gebruikt als het om glasvezel gaat. Dit houdt in dat consumenten geen garantie hebben ten aanzien van de geleverde capaciteit, de uptime van de verbinding en een eventuele hersteltijd bij storingen. Als ondernemer bent u bij Glasnet Buren verzekerd van 24/7 support.

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die zakelijk glasvezel u kan bieden? Of wilt u aangesloten worden op ons netwerk? Bel Glasnet Buren op 0344-600770.

Powered by WPeMatico