In de toekomst wordt het glasvezelnetwerk onmisbaar, maar ook vandaag de dag bewijst een glasvezelverbinding zijn waarde. Een snelle, symmetrische verbinding (up- en downloadsnelheden zijn gelijk) is niet alleen fijn, maar in sommige gevallen zelfs onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering.

Bedrijven die veel gebruik maken van Office 365 of bedrijven die zelfs hele digitale werkplekken hebben in de cloud profiteren van de snelheid van glasvezel. Voor een snelle, gemakkelijke gebruikerservaring is niet alleen een hoge downloadsnelheid, maar ook een hoge uploadsnelheid erg belangrijk. De data wordt ook weer terug de cloud in gestuurd.

Voor bedrijven met meerdere filialen bewijst glasvezel zeker zijn waarde, al helemaal als deze filialen onderling een hoop data moeten uitwisselen. Door een glasvezelverbinding ontvangt filiaal 1 net zo snel data van filiaal 2, als dat het terugstuurt naar filiaal 2. Bij een kabel of DSL verbinding verloopt dit dataverkeer een stuk trager vanwege de zogenaamde ‘upload-bottleneck’.

Nu investeren in zakelijk glasvezel is verstandig. De extra snelheid en de symmetrische verbinding zijn onmisbaar in het huidige tijdperk. De kabel en DSL verbindingen lopen nu tegen hun technische limieten aan. Het is niet de vraag of, maar wannéér jouw bedrijf niet meer om glasvezel heen kan.

Onderneem nu actie!

Wil je de stap nu maken? Dat kan via Glasnet Buren, het initiatief van Ondernemers Platform Buren met een eigen glasvezelnetwerk op de verschillende bedrijventerreinen van Buren. Bel Glasnet Buren op 0344-600770.

Powered by WPeMatico