Het grootste voordeel van glasvezel is wel dat het glasvezelnetwerk klaar is voor de toekomst. Andere netwerken en technieken, die aanzienlijk trager zijn, zijn dit helaas niet. Er gebeuren steeds meer zaken online, waardoor bedrijven tijdens de drukste momenten moeite kunnen hebben met de snelheid van de internetverbinding. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van zakelijk glasvezel is dit geen enkel probleem. Op alle momenten van de dag, ook als iedereen online gaat, blijft het internet via glasvezel razendsnel en stabiel.

Veel bedrijven hebben vaak dagelijks te maken met uploaden en downloaden van bestanden. Hierin wordt vaak een groot verschil gemerkt tussen de snelheid van uploaden en die van het downloaden. Vooral wanneer er bijvoorbeeld grote bestanden moeten worden verzonden via de mail kan dit nogal eens problemen opleveren. Hier heeft u geen last van als het dataverkeer via de glasvezel van Glasnet Buren verloopt. Het uploaden gaat namelijk altijd even snel als het downloaden.

Veel apparaten online

In de thuissituatie waar nog geen glasvezelnetwerk in gebruik is kan je al last hebben van vertraagd internet wanneer er meerdere apparaten worden gebruikt op hetzelfde moment. Voor bedrijven is dit natuurlijk een nog veel groter probleem. Er worden steeds meer apparaten tegelijk online gebruikt. Het glasvezelnetwerk zorgt ervoor dat de verbinding ook op dat moment constant, hoogwaardig en snel blijft.

Open glasvezelnetwerk

Een ander belangrijk voordeel van een zakelijke glasverzelverbinding is dat het netwerk volledig open is. De glasvezeldiensten van verschillende bedrijven worden namelijk aangeboden via het glasvezelnetwerken Glasnet Buren. Hierdoor bestaat er een vrije keuze als het gaat om de providers. Zeker voor bedrijven kan de keuze voor een bepaalde provider heel belangrijk zijn, waardoor het ideaal is om volledig vrij te kunnen zijn in de providerkeuze.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die glasvezel u kan bieden?
Of wilt u aangesloten worden op ons netwerk? Bel met 0344-600770.

Powered by WPeMatico