Uit onderzoek blijkt dat keuzes om iets nieuws te kopen of te proberen vaak gepaard gaan met geld. Beter gezegd, we kijken van nature naar waar het goedkoper is. En niet alleen particulieren, maar zeker ook in het zakenleven zijn bedrijven geneigd om voor de goedkope variant te gaan.

Goedkoop is duurkoop

Wat het gevolg voor een goedkope oplossing kan zijn, is vaak later pas echt te overzien. Op het moment dat je proefperiode of garantie verlopen is. De veelgebruikte uitdrukking “Goedkoop is duurkoop” is dan maar al te zeer waar. Helaas.

Het glasvezelnetwerk van glasnet Buren is niet de goedkoopste oplossing, dat weten we. Maar daar staat iets anders tegenover. Iets met misschien nog wel veel waardevoller is en op termijn juist geld bespaart en dus pas later een “goedkope” variant is. Betrouwbaarheid.
Met 1GB snelheid en een uptime van 99,5% ben je altijd gegarandeerd van kwalitatief goed en snel internet. Dat lijkt misschien normaal, maar bedenk eens in hoevaak je afhankelijk bent van internet. En wat zou het betekenen voor je zaak als je dan problemen hebt.

  • Als die email niet verstuurt wordt
  • Als je die online order niet kunt boeken
  • Als je geen WiFi signaal hebt

Kijk eens rond in het kantoor en bedenk hoeveel producten er dan niet of niet goed genoeg werken. Is het je dat waard?

Ga voor betrouwbaarheid

Doe een goed voornemen voor 2018 en ga voor betrouwbaarheid. Bel vandaag nog Glasnet Buren op op 0344-600770.

Powered by WPeMatico