Steeds meer ondernemers stappen over op supersnel internet van Glasnet Buren. Vijf vragen aan René Spijker, eigenaar van Spijker & Co in Buren.

Spijker & Co levert resultaatgerichte marketing- en communicatieoplossingen waarmee zij de doelen van hun klanten zo effectief mogelijk realiseren. Bijvoorbeeld het genereren van meer leads en omzet, een hogere klanttevredenheid of zorgen voor meer betrokkenheid van medewerkers. Zij weten precies hoe Ze jouw organisatie positief laten opvallen bij jouw doelgroep en zijn als geen ander in staat om alle middelen daarvoor optimaal op elkaar af te stemmen.

Hoe lang werken jullie al met glasvezel?
Wij werken sinds onze verhuizing, bijna 4 jaar geleden, met glasvezel. Ons bedrijf is sterk afhankelijk van een goede internetverbinding en toen wij ons kantoor in het oude centrum van Buren introkken hebben we gelijk gekozen voor de aanleg van glasvezel.

Waarom hebben jullie gekozen voor glasvezelnetwerk?
De andere standaard mogelijkheden voor toegang tot internet waren voor ons allemaal te langzaam. Wij up- en downloaden de hele dag veel grote bestanden en winnen veel tijd als dat snel gaat. Daarnaast bouwen we websites en verzorgen de online marketing van veel klanten. Een snelle, betrouwbare internetverbinding is dus een must.

Gebruiken jullie het glasvezelnetwerk alleen voor internet?
We hebben gelijk ook voor VoIP telefonie gekozen. Hiermee bespaarde we de aanleg van een nieuwe telefooncentrale uit en kreeg we veel extra mogelijkheden zoals het opnemen van de telefoon op afstand of vanuit je auto uitbellen met het zakelijke, vast nummer. Zo kunnen we altijd bereikbaar zijn. De kosten van telefoneren via VoIP zijn ook nog eens stukken lager, dat is mooi meegenomen.

Weleens storing gehad?
Onlangs hebben we voor het eerst storing gehad in al die jaren. De voeding van het verbindingskastje met glasvezel was stuk gegaan. Met 1 telefoontje was het opgelost, er werd direct een monteur gestuurd met een nieuwe. Binnen anderhalf uur waren we weer online.

Wat zou u willen zeggen tegen ondernemers die nog aarzelen?
De kosten voor het abonnement zijn hoger dan gewone internetverbindingen, ik snap dat ondernemers daar tegenop kijken. Maar de winst in snelheid en betrouwbaarheid is groot, die extra kosten verdien je makkelijk terug in productiviteit.

Wilt u meer weten over glasvezel en de mogelijkheden die glasvezel u kan bieden? Bel dan Glasnet Buren op 0344-600770

Powered by WPeMatico