Even een gewetensvraag: Wat heb je liever? Een dag werken zonder koffie (of thee) of een hele dag werken met haperende internetverbinding? Onderzoek van marktonderzoeker Multiscope heeft uitgewezen dat de grootste bron van productiviteitsverlies op de werkvloer een slechte internetverbinding is. Geen verrassing, en toch komt het nog al te vaak voor.

Het probleem met een slechte verbinding is dat het vaak onduidelijk is dat het aan je internet ligt. Maar al te vaak zijn we geneigd te denken dat het aan onze computer/software/browser ligt. En dus kijk je gefrustreerd naar balkjes, rondjes en andere vertragende icoontjes, terwijl je hoopt dat je laatste actie niet voor niks is geweest.

Ga voor duurzaam

Als je ondernemers vraagt wat ze belangrijk vinden aan een internetverbinding komt daar een opvallende conclusie uit: de prijs is verre van het belangrijkste. Vaak willen ondernemers alles graag goedkoop, maar als het om de internetverbinding gaat zijn de twee keuzes uit wel duidelijk. Stabiliteit staat voorop, gevolgd door snelheid. Daarna komt de prijs pas aan bod.

Overstap angst

Er zijn vermoedelijk meer dan genoeg ondernemers die maar al te graag meer zouden betalen om van het eeuwige gedoe met het netwerk verlost te zijn, maar het gewoon niet aandurven om over te stappen. Deels omdat ze bang zijn dat hun organisatie of kantoor een tijd helemaal zonder netwerk zit en daarna eventuele opstartproblemen krijgen. Daarom is het goed om met een betrouwbare partij in zee te gaan. Glasnet Buren heeft een uptime van maar liefst 99,9%.

Ga voor stabiel, snel en kwalitatief goed internet en stap vandaag nog over op Glasnet Buren en bel ons op 0344-600770.

Powered by WPeMatico